Onze Werkwijze

Omdat de Vakverhuizer nauw samenwerkt met een drietal ervaren verhuisbedrijven kunnen we mensen en materieel uitwisselen, collectief inkopen en flexibeler werken. Hierdoor drukken we niet alleen onze vaste kosten, maar kunnen we onze diensten dus ook goedkoper aanbieden.

Elk huis, kantoor en situatie is weer anders. Daarom nemen we geen opdracht aan voordat we bij u langs zijn geweest. Dit is natuurlijk altijd vrijblijvend, maar zo kunnen we in onze prijsopgave alle specifieke kenmerken van uw situatie meenemen, zodat we niet voor verrassingen komen te staan op de dag zelf.
U krijgt dus altijd een gratis en gedegen advies om uw verhuizing zo efficiënt mogelijk voor te bereiden en uit te laten voeren. Want hoe beter u bent voorbereid, des te goedkoper uw verhuizing wordt. U wordt voorafgaande aan uw verhuizing dan ook optimaal door ons geïnformeerd en tijdens uw verhuizing begeleiden we u om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Verhuizen is een vak. Daarom werken we enkel met vakverhuizers die snel en efficiënt werken en, zeker niet onbelangrijk, betrouwbaar zijn. Een vakverhuizer kan bovendien veel stress bij u wegnemen; hij heeft immers al vele situaties en omstandigheden ervaren.

Ruim voor de verhuisdatum bezorgen we gratis verhuisdozen die na de verhuizing ook weer kosteloos bij u wordt opgehaald. Zo heeft u ruim de tijd om uw spullen reeds ‘verhuisklaar’ te maken, wat op de dag zelf voor extra efficiency zorgt. Een andere mogelijkheid om uw kosten nóg meer te drukken is als u zelf personeel, of vrienden/kennissen/familie beschikbaar heeft om te helpen (Doe-het-zelf). Want u kunt bij ons ook enkel een ervaren chauffeur/vakverhuizer met verhuiswagen huren, voor slechts
€ 79,95 per uur (incl. BTW)..!

Services

Naast het daadwerkelijk verhuizen van uw spullen bieden we ook nog een viertal services:

  • Klussenservice. 
Voor het professioneel (de)monteren van uw kasten, bedden, lampen, witgoed, et cetera.
  • Verpakkingsservice
. Voor het in- en uitpakken van al uw (kwetsbare) goederen.
  • Schoonmaakservice. 
Voor het grondig schoonmaken van zowel uw oude als nieuwe woning of kantoorpand.
  • Afvoerservice
. Voor het verwijderen van uw overbodig geworden spullen. Deze worden voor u naar de milieustraat gebracht.

De Vakverhuizer… uw budget verhuizer!

Button-offerte-rood-roermond
Reacties klanten
Niet alleen wij, maar ook u bent wellicht benieuwd naar de reacties van onze klanten. Lees hier de berichten of plaats zelf een beoordeling.

klik >hier<

Verhuisbedrijf De Vakverhuizer Weert