Beoordelingen

Niet alleen wij, maar ook u bent wellicht benieuwd naar de reacties van onze klanten. Lees hier de berichten of plaats zelf een beoordeling. Deel uw ervaring over de Verhuisbedrijf de Vakverhuizer in Roermond met anderen.


Mevr. Daniëls te Roermond

op 3 september 2017 om 14:00 uur

Na ruim 40 jaar in hetzelfde huis gewoond te hebben zijn we onlangs verhuisd naar een kleinere woning. Omdat we geen kinderen hebben is heel de verhuizing in handen geweest van het team van de Vakverhuizer. Alles heeft een perfect verloop gehad. Al onze dierbare spulletjes zijn met de grootste zorg verhuisd naar ons nieuw paleisje. We bedanken alle jongens van de Vakverhuizer, chapeau!


Familie Janssen te Maarheeze

op 11 oktober 2017 om 15.07 uur

Afgelopen zaterdag heeft bij ons de verhuizing plaatsgevonden. Geheel naar tevredenheid uitgevoerd door Verhuisbedrijf de Vakverhuizer in Roermond. Knap hoe de mannen in onze complete chaos orde wisten te scheppen en te houden. Daar waar wij ‘als een huis’ opkeken tegen de verhuizing… bleek dit achteraf meer dan mee te vallen. Een aanrader!


Uw beoordeling?

[si-contact-form form=’5′]

Button-offerte-rood-roermond
Reacties klanten
Niet alleen wij, maar ook u bent wellicht benieuwd naar de reacties van onze klanten. Lees hier de berichten of plaats zelf een beoordeling.

klik >hier<

Verhuisbedrijf De Vakverhuizer Weert