Bedrijven

Een verhuizing brengt meerdere kosten met zich mee. Van het aanpassen van uw contactgegevens op o.a. briefpapier en website tot het daadwerkelijke verhuizen van meubilair en kantoorapparatuur. Daarnaast kan door uw verhuizing zelfs een deel van uw bedrijfsvoering stil komen te liggen, wat soms onvermijdelijk is, maar altijd ongewenst. Door haar jarenlange ervaring heeft Verhuisbedrijf de Vakverhuizer in Roermond een hoge flexibiliteit weten te bewerkstelligen en werken we enkel met vakmannen die weten hoe belangrijk continuïteit voor u is. U werkt zoveel mogelijk door terwijl wij werken, of we plannen de verhuizing buiten uw kantoor- of openingstijden in, bijvoorbeeld ’s avonds of in het weekend…

Doordat we nauw samenwerken met een drietal kleinere en ervaren verhuisbedrijven kunnen we onze kosten laag houden. Naast een grote flexibiliteit wisselen we mensen en materieel uit en kopen we collectief in. In tijden van crisis blijven we dus goedkoop, in tegenstelling tot sommige grotere verhuisbedrijven.

Doe-het-zelf-verhuizing

Om de kosten voor u nóg lager te houden bieden we ook de mogelijkheid aan om enkel een ervaren chauffeur/verhuizer en verhuiswagen in te huren, voor € 48,32 per uur (excl. BTW). Mogelijk dat u zelf of uw personeel mee kan helpen. Dan houdt u niet alleen de kosten extra laag, maar kunt u er misschien ook nog een leuk teambuilding-evenement van maken. Bij ons is vrijwel alles mogelijk.

Bekijk onze tarieven of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak op uw bedrijf. Na een vrijblijvend eerste gesprek, waarin wij de situatie binnen uw bedrijf eerst goed in kaart brengen, krijgt u van ons een offerte en een gedegen advies om uw verhuizing zo efficiënt mogelijk voor te bereiden en uit te laten voeren. Want hoe beter de voorbereiding, des te goedkoper de verhuizing.

Verhuisbedrijf de Vakverhuizer in Roermond… wie anders?

Button-offerte-rood-roermond
Reacties klanten
Niet alleen wij, maar ook u bent wellicht benieuwd naar de reacties van onze klanten. Lees hier de berichten of plaats zelf een beoordeling.

klik >hier<

Verhuisbedrijf De Vakverhuizer Weert